Lepaniidi Mahetalu ā BabyCooli tuleb sealt porgand, lambaliha, peet.
Kaire Lepaniidi talust kirjutas meileš„°:
āVƵib ƶelda, et Lepaniidi talu ettevƵtmised said alguse 2004 aastal, kui sai vƵetud paar lammast ja ostetud vana kolhoosilaut. Ja kuna perenaine oli ka lastega kodune, siis tuli mƵte, et oleks Ƶigem endale kodus ise tƶƶd teha – kƵik vƵimalused olid olemas. Nii sai alguse lambakasvatus, hiljem lisandusid ka kitsed. Lepaniidi talu asub kaunil Hiiumaa saarel KƤina külje all RistivƤlja külas.
Mahe taluks saamise otsus tuli aastal 2005 ja see tundus asjade loomuliku jƤtkuna. Kuna lambad tootsid sƵnnikut, siis vƤikene kartulipƵld rƵƵmustas selle vƤetise üle kohe vƤga š
Lepaniidi talus toimetavad peamiselt peremees ja perenaine. Töödes löövad kaasa ka pere lapsed. Alates aastast 2008 on talus suviti abiks käinud ka vabatahtlikud üle maailma, kellele õpetame lihtsamaid talutöid.
Peamised kultuurid mis hetkel pƵllul kasvavad on: kartul, porgand, peet, sibul ning nipet-nƤpet ka muud, kuid vƤikesemahulisemalt.
Mul on ƤƤrmiselt hea meel, et meie talust jƵuavad nii porgand, peet kui lambaliha beebitoidu sisse š ā
Vaata veel meie tooraine pƤritolu:Ā