Meile on tulnud uurivaid küsimusi kuubiku kasutamise kohta 🙂 Kuidas seda püreekuubikut ikkagi kasutada?
Kirjutame siia natuke lahti, kuidas kuubik on tehtud ja kui lihtne on seda kasutada 😉
Tooraine (olgu see siis juurvili, puuvili või liha) on kõige pealt puhastatud, seejärel aurutatud (nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik), püreestatud ning külmutatud.
Kodus pole vaja teha muud kui valida välja sobivad kuubikud pakkidest, panna nad sulama või soojendada veevannil 🙂 Samuti sobib puuvilja kuubik (pirn, õun) hästi pudrule jahutuseks.
Ei ole vaja enam püreestada ega lisaks aurutada/keeta kuubikuid.
NB! Mikrolaineahju toidu soojendamiseks kasutades ole ettevaatlik, sest toit võib kuumeneda ebaühtlaselt!.