fbpx

Miks on BabyCool suvikõrvitsapüree nii vedel/vesine?

See küsimus on meieni mitu korda jõudnud ning paneme siia punktidena kirja 😉⬇️:

  • BabyCool ei kasuta toidupaksendajaid (riisijahu, tärklised), tänu millele suurema veesisaldusega püreed ongi vedelamad (suvikõrvitsa veesisaldus on ligikaudu 95%).
  • BabyCool eemaldab kuumtöötlemisel tekkinud suvikõrvitsa vedelikku maksimaalselt, kuid tema mahlakuse tõttu seda sinna siiski jääb.
  • Toodet on minimaalselt kuumtöödeldud. Ehk siis ei lase me ka püreel paksuks keeda – kuna sellisel juhul hävineksid kõik head asjad pürees. Püreed kuumutatakse nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik.

See, et püree on vedelam, ei tee seda püreed vähem väärtuslikumaks. Ideaalne alustamiseks ning hiljem paksematele püreedele hea juurde segada💚.

0
Ostukorv