fbpx
BabyCool veiselihapüree kuubikute erinevatest tekstuuridest

BabyCool veiselihapüree kuubikute erinevatest tekstuuridest

Viimasel ajal on meil BabyCool veiselihapüree kuubikute tekstuuri kohta tulnud küsimusi, kas see või teine on ikka õige?

  • Pildil 1 on meie uue tehnoloogiaga tehtud homogeensest püreest kuubikud, mis on vägagi ühtlased ning näevad lausa kommid välja.
  • Pildil 2 ja 3 (südamega) on meie eelmise tehnoloogiaga tehtud veiselihapüree kuubikud, kui meil veel nii head püreestajat polnud ning liha tekstuur jäi veidi hakkliha moodi 🤔 Ning nende vormidesse panek käis kondiitripritsiga, sellest ka väga ebaühtlane üks pool ning erinevad suurused.

Tooraine on mõlema puhul loomulikult sama, tehnoloogia on lihtsalt erinev ning näitab BabyCooli arengut. Hetkel ongi poodides müügil erineva tehnoloogiaga tehtud veiselihapüree kuubikud, aga üks ei ole halvem teisest 😉
Kui aga tundub, et asi on väga kahtlane ja kahtlustate sulamist, siis kindlasti nuusutage ja maitske eelnevalt püreekuubikudi kui lapsele pakute.

0
Ostukorv